Rejuvenal - FlexPro 120 tabs

<p>gezond afvallen healthy body voedingssupplementen lichaam dieet zonhoven oost-vlaanderen</p>
Klik op de afbeelding om te vergroten
€ 82,95
€ 82,95

Voor soepele gewrichtsfunctie en aanmaak van kraakbeen

De gewrichtsfunctie en soepelheid van gewrichten kan veranderen naar mate we verouderen. De aanmaak en onderhoud van kraakbeen kan ook veranderen. Een gewricht belasten is naar mate je verouderd sneller voelbaar dan in je jeugdjaren. Tekorten in de voeding is een tekort aan voedingsstoffen voor onderhoud en ondersteuning.
Goede bewegingsvrijheid en een soepel en flexibel gevoel in de gewrichten wil iedereen behouden, ook op latere leeftijd. Ook in onze ingewanden en darmen bevind zich collageen en bindweefsel. FlexPro® bevat bijzondere plantaardige ingrediënten die de gewrichten ondersteunen waardoor de bewegingen soepel blijven als vanouds. Deze stoffen zijn al duizenden jaren gekend in de Aziatische landen om hun krachtige invloed.
Ook darmen profiteren van deze voedingsstoffen. Gebruik FlexPro® de eerste tijd best samen met OmegaMatrix ® voor een goede invloed op uw gewrichten. Schakel daarna over op de voordeligere FlexMatrix®. Raadpleeg uw arts of onze website voor een aangepast voedingsadvies, van belang om behoud van gezonde gewrichten te stimuleren.

Inname na de maaltijd. 

Comments